Palvelut

Suomen Avainsanat Oy tarjoaa henkilöstönsä ja osaamisensa käyttöönne tarpeenne mukaan räätälöitynä.

Palveluvalikoimamme kattaa kaikki tyypilliset puhelinpalvelukeskuksen toiminnot, kuten myynnin ja markkinoinnin, asiakaspalvelun, haastetteluiden toteutuksen ja ajanvarauksen. Ja tietenkin "avaimet käteen"-periaatteella.

Toteutamme jokaisen kontaktimme käyttäen nykyaikaisia tietokonepohjaisia soitto- ja tallennusjärjestelmiä. Telemarkkinointi ja puhelinpalvelut ovat tehokas tapa hankkia lisää myyntivoimaa ja vahvistaa yrityksen toimintaa ilman suuria investointeja.

Kustannustehokkuus ja palveluidemme järkkymätön laatu ja tehokkuus ovat meille avainasia.

Uuden yhteistyön alkaessa:

Sovimme yksityiskohdista, kuten projektin "pilotin" pituudesta, kokonaistavoitteista ja laadun kriteereistä toimeksiantajamme kanssa.

  • koulutamme henkilökuntamme projektiin
  • nimeämme projektista vastaavan esimiehen, joka pitää aktiivisesti yhteyttä toimeksiantajaamme
  • projektin toteutuksessa käytämme nykyaikaista tietokonepohjaista soittojärjestelmää, joka mahdollistaa puheluiden tallentamisen, työn tehon ja laadun reaaliaikaisen seurannan ja raportoinnin

Tahtotilamme on, että jokainen meillä aloitettu uusi toimeksianto tehdään täysillä ja oikein, JUURI NIIN KUIN TOIMEKSIANTAJAMME HALUAA.

Näin toimimalla olemme saaneetkin tehdä tuloksekasta ja molemminpuolin kannattavaa telemarkkinointityötä pitkäaikaisten asiakkaidemme kanssa.

Myynti ja asiakastuottavuuden kasvattaminen puhelimitse on ehdoton vahvuutemme.

Myynti on paljon muutakin, kuin suoraa konkreettisen tuotteen markkinointia. Puhelimitse myydään yhä useammin ajatus jostakin. Näin esimerkiksi silloin, kun kyseessä on vaikkapa asiakaskartoitukset tai tapaamisten sopiminen toimeksiantajamme myyntiedustajalle.

Olemme toteuttaneet erilaisia toimeksiantoja sekä suurille, keskisuurille että pienille yrityksille. Tahtotilamme on ratkaista asiakasyritystemme myynti- ja markkinointiongelmat tarjoamalla osaamisemme heidän käyttöönsä.

Yrityksessämme työskentelee ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilöstö, jolta löytyy osaaminen ja asiantuntemus niin myynti-, asiakaspalvelu-, haastattelu-, kuin ajanvaraustehtäviinkin.

  Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset valmiina palvelukseenne