Tikkasen Mari - tiiminvetäjämme Lapinlahdella

02.09.2021 00:00

Mari on 27´8 -vuotias Lapinlahdella asuva kahden lapsen äiti. Mari hakeutui telemarkkinoinnin pariin 18 vuotiaana opiskeluiden päätyttyä.

 

Mari aloitti työuransa myyjänä, ja on sittemmin saanut lisää vastuuta.

"Silloin alussa  minä ajattelin, että tämä työ on minulle väliaikainen ratkaisu. No, ihan niin siinä ei käynyt. Kohta olen samassa työpaikassa työskennellyt kymmenen vuoden ajan, enkä osaa kuvitella tekeväni muuta työtä. Hyvin pian huomasin, että tämä on selkeästi minun juttuni ja omaa alaani."

 

Vuosien varrella Mari on ollut pariin otteeseen äitiyslomalla. "Molemmilla kerroilla minulle oli varsin selvää se, että palaan takaisin Suomen Avainsanoille tuttuun työhöni. Nuoremman lapseni jälkeen palattuani töihin aloin tehdä myös tiimivastaavan töitä oman soittotyön ohella. Se on tuonut lisää vaihtelevuutta ja uusia haasteita  työnkuvaani."

 

Luonteeltaan Mari toteaa olevansa positiivinen, puhelias ja innokas oppimaan uutta. "Toisinaan saatan olla myös erittäin kärsimätön ja haluan asioiden tapahtuvan heti."

 

 

Miten sitten Marin kotiminä ja työminä eroavat toisistaan?
"Eipä ne juurikaan eroa. Olen hyväntuulinen ja sosiaalinen sekä töissä että kotona. Vapaa-ajalla puuhastelen milloin mitäkin. Ulkoilen ja vietän aikaa  lasten kanssa sekä lenkkeilen. Suunnitelmissa on tulevaisuudessa aloittaa uudelleen nuoruuden rakas harrastus, ratsastus."

 

Säännöllinen työaika on Marillekin mieleinen: "Viikonloppuvapaat sekä lomat mahdollistavat sen että harrastuksille ja perheellekin jää aikaa loistavasti."

 

Mikä työssä sitten motivoi? 
"Työssäni rakastan sen monipuolisuutta ja sitä, että jokaisessa päivässä on omat haasteensa, sekä omat naurun aiheensa. Päivittäin saa asioida erilaisten asiakkaiden kanssa. Myös työkaverit ovat iso syy miksi töihin on aina mukava tulla, ilmapiiri töissä on todella rento ja ihana. Telemarkkinointialaa suosittelen sellaiselle persoonalle, joka kokee olevansa sanavalmis, iloinen, positiivinen ja haluaa oppia uutta mahtavassa työporukassa.

  Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset valmiina palvelukseenne