Esittelyssä työntekijämme Pirjo

28.09.2021 00:00

Pirjo käy Lapinlahden toimistollamme töissä Iisalmesta. Työmatkat taittuvat mukavasti joko omalla autolla, tai bussilla. ”Omalla autolla ainakin silloin, kun on tavoitepäivä...jotta ei tarvitse aikatauluja vahtia”

 

”Myyntialalla olen ollut koko ikäni, ja nyt telemarkkinoinnin parissa neljä vuotta. Koen myynnin omakseni, ja tässä työssä koen viihtyväni. Meidän tiimin ehdoton vahvuus on mielestäni se, että täällä on hurja määrä ammattitaitoa, ja jokainen tsemppaa toistaan. Muistan vieläkin elävästi sen, kuinka minua hirvitti ensimmäisenä päivänä tarttua luuriin. Ilman työkavereiden tukea ja apua en varmaankaan olisi uskaltanut” Pirjo kertoo.

 

Mikä sinua motivoi? Miten tsemppaat itseäsi? ”Nautin siitä, kun saavutan tavoitteeni. Aina se ei helppoa ole. Joskus on tilanteita, jolloin tuntuu, että mikään ei onnistu. Kuitenkin usko omaan ammattitaitoon saa aina jatkamaan. Hassut sattumukset ja ”senat sakaisin”-tilanteet piristävät aina kummasti!”

”Minulle tärkeää on myös, se että meillä on säännöllinen työaika. Kun työpäivä päättyy jo kolmelta, on arkisinkin illoissa enemmän tunteja vapaa-ajan tekemisille.”

 

TyKy-toimintaa muistellessaan Pirjo kertoo, että mieleenpainuvinta on ollut Lasersota-päivä Savon Golfkeskuksessa.

 

Millainen henkilö on mielestäsi tälle alalle sopiva? ”sellaiselle henkilölle tätä suosittelen, joka myynnistä tykkää, mutta ei halua tehdä sitä face to face. ”

  Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset valmiina palvelukseenne